OFFLINE

Bréking: Mihalik felöltözve maradt

2011. december 13., kedd 07:13

Elképesztő fotósorozat készült Mihalik Enikőről a decemberi olasz Vogue-ba: a modell cowboyhippinek öltözve pózol a magazin divatösszeállításához. Az utóbbi időben a modell nem a muffjával vagy a melleivel szerepel a divatmagazinokban, most megint felöltözve maradt.

eniko mihalik1

A képeket Francesco Carrozzini készítette, a western-stílusú fotózás stylistja Enrica Ponzellini volt. A sorozat képeit az Éjféli cowboy című film magányos alakja ihlette.

Az általában meglehetősen vetkőzékeny Mihalik többek közt Dolce & Gabbana, Fendi, Chanel és Giambattista Valli kreációit viseli. A fotók hangulata egyáltalán nem erotikus, a modell itt tényleg ruhákat ad el, és ez jó így. Alant műbarkó-hangsúlyos videót láthat a fotózásról, ezt Austin Robert készítette.

Behind the Scenes: Eniko Mihalik by Francesco Carrozzini for Vogue Italia December 2011 from fashnberry on Vimeo.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta