OFFLINE

Már hivatalosan a kisbaba a legújabb trendi kiegészítő

2011. december 12., hétfő 07:54

Arról már többször is írtunk, hogy a szupermagas sarkú cipőiről is híres Victoria Beckham milyen szívesen cipeli magával kislányát, Harpert. Teszi ezt 20 centi magasan, divatosan, moziban és plázában is. A trendi tartozékként emlegetett Harper után a spanyol Vogue legfrissebb számának címlapján a kellékek között egy kisbaba is szerepel. Igaz, ez nem az első  eset hogy a magazin csecsemőt használ kellékként egy divatanyaghoz.

A spanyol Vogue decemberi címlapja
A spanyol Vogue decemberi címlapja

A Huffingtonpost felteszi a kérdést, hogy ez a szokás cuki vagy kizsákmányoló? A címlapon Ernest Hemingway 24 éves dédunokája, Dree Hemingway néz szexin, kezében egy meztelen csecsemővel. A különc stílusú Hamingway, aki állítólag az öltözködésben szereti a szokatlan részleteket, egy szaggatott pólóban és egy körülötte hullámzó krém színű ruhában pózol, ami csodás és angyali, kalap, ékszer vagy táska helyett viszont egy pucér csecsemőt nyomni a kezébe valóban kicsit bizarr ötlet volt. Bár nem is annyira szokatlan.

A francia Vogue 2009-ben mutatta be azt a fotósorozatot, ahol Lily Donaldson modell egy kamu hassal dohányzik és egy játékbabával dobálózik hanyagul, de ott legalább nem egy valódi babát emeltek le a polcról. Viszont az tény, hogy egy pucér kisbaba pucér feneke a nők számára az egyik legvonzóbb dolog lehet, de vajon mit szólna ehhez a csecsemő?

Mi is feltesszük a kérdést, Ön vajon mit érez, amikor divatkiegészítőnek használnak egy kisbabát?

Kalap helyett csecsemő?

  • 336
    Fel vagyok háborodva, ez a gyermek kizsákmányolása!
  • 409
    Egy baba aranyos, a szülei engedélyezték, akkor miért ne?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta