OFFLINE

Liv Tyler vagy Kate Winslet jobb slankító ruhában?

2011. december 11., vasárnap 09:50 |

Míg múltkor azokat a hírességeket vettük sorra, akik azonos vagy egymásra nagyon hasonlító estélyiben jelentek meg a nyilvánosság előtt, most olyan ruhaikrekre lehet szavazni, akik a rövidebb ruhákkal követték el ugyanezt a hibát.

Liv Tyler vs. Kate Winslet

Kinek áll jobban?

 • 2928
  Liv Tyler
 • 1561
  Kate Winslet

A legtermészetesebb szépségű színésznőnek tartott Kate Winslet szemmel láthatóan rajong Stella McCartney ruháiért, főleg a cseles, karcsúsító darabokért. Ezzel azonban nincs egyedül, így fordulhatott elő, hogy ő és Liv Tyler is egy ugyanolyan McCartney-kreációban jelent meg a nyilvánosság előtt. Jó, legalább a szín nem egyezett, Liv Tyler ugyanis a kék-fekete kombinációt választotta amikor júniusban a The Ledge című film vetítésére volt hivatalos, míg Kate Winslet inkább a piros verziót választotta, amikor november 20-án elment a Carnage francia premierjére.

Camila Alves vs. Julie Bowen

Kinek áll jobban?

 • 1921
  Camila Alves
 • 1854
  Julie Bowen

Matthew McConaughey gyermekeinek anyja a képen látható csillogóan csíkos Manish Arora-ruhát szeptember 25-én viselte az Iris: A Journey Into The World Of Cinema bemutatóján, míg Julie Bowen két hónappal később, az American Music Awards gálán jelent meg ugyanebben a kreációban. Szerencsére a kiegészítők nem stimmeltek, bár ez csak egy hajszálon múlt, a cipők ugyanis nagyon hasonlítanak egymásra, de míg Camila Alves Stuart Weitzman-magassarkút viselt, addig Julie Bowen választása Diane von Furstenberg lábbelijére esett.

Kourtney Kardashian vs. Jana Kramer

Kinek áll jobban?

 • 950
  Kourtney Kardashian
 • 2704
  Jana Kramer

Kim Kardashian testvére az augusztusi Teen Choice Awards alkalmából öltötte magára a kobaltkék Blaque Label-ruhát, amelynek halvány rózsaszín változatát Jana Kramer viselte a Footloose októberi bemutatóján. Az amerikai színésznő/énekesnő (vagy a stílustanácsadója) okosan rájött, hogy egy övvel sokkal látványosabb ez elöl rövidebb, hátul hosszabb sifonruha.

Victoria Beckham vs. Eva Longoria

Kinek áll jobban?

 • 2832
  Victoria Beckham
 • 1047
  Eva Longoria

A két híresség nagyon közel került egymáshoz, miután Beckhamék az Egyesült Államokba költöztek, így talán semmi meglepő nincs abban, hogy Eva Longoria néhanapján barátnője egyik kreációját viseli. Az már más kérdés, hogyan sikerült ugyanazon a napon felvenni az egymástól csak színben különböző ruhákat. A véletlen műve vagy talán összebeszéltek? Nem tudni.

Eva Longoria vs. Tamara Ecclestone

Kinek áll jobban?

 • 1898
  Eva Longoria
 • 1825
  Tamara Ecclestone

A Született feleségek színésznője nyilván óriási kedvezménnyel vagy talán ingyen juthat hozzá a Victoria Beckham nevével fémjelzett ruhákhoz, ugyanis októberben, a Glamour Reel Moments eseményen is az ő egyik kreációját viselte, ezúttal azonban ő is ragaszkodott a kék színhez. Tamara Ecclestone valószínűleg nem követte figyelemmel, hogy Eva Longoria VB-lázban ég, és így fordulhatott elő, hogy november 14-én, egy londoni gyermekkórház megsegítésére tartott eseményen ugyanezt a ruhát viselte.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta