OFFLINE

Körömlakk márkát indít Tiger Woods pornós szeretője

2011. december 10., szombat 12:10

tk3s jamespool060707 02 x17

Az egykori pornós Joslyn Jamesnek igazán megérte részese lenni Tiger Woods szexbotrányának, mivel a gyorsan növekedett ismertségnek köszönhetően a nő hamarosan piacra dobhatja saját körömlakk márkáját, írja a DNA.

James már a termék nevében is utal kínos múltjára, a lakkok ugyanis a Shameless (szégyentelen) nevet kapták. "Óriási körömlakk és kozmetikafüggő vagyok. Jövőre 13 színt mutatunk be" - mondta Woods 11. sorszámot kapott szeretője.

Joslyn James 2009-ben kavart a golfozóval, a botránysorozatnak egyik legnagyobb port kavart részeként pornófilmet is forgatott szeretőjének sms-ei alapján Tizenegyedik Lyuk címmel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta