OFFLINE

A Trónok harca törpéje lett az év csődöre

2011. december 9., péntek 08:21

A GQ magazin az év pasijait bemutató különszámban Peter Dinklage-et választotta a 2011-es év csődörévé. A színész a Trónok harca című sorozatban, Tyrion Lannister szerepében vált igazán népszerűvé. Kapott érte Emmy-díjat, most pedig egy szép fotózást. Kattintson a nagyobb képekért!

gq

Dinklage egyébként megjegyezte, annyira nem tartja magát csődörösnek, hogy még hasonlatot sem talál rá. A sorozatban játszott szerepét azonban szereti – nem csoda, mert egy fondorlatos, bonyolult lelkivilágú, cselszövésre hajlamos, kicsit megkeseredett, de alapvetően jólelkű, kisnövésű szexgépet alakít.

A 42 éves színészről Robert Maxwell készített fotókat, sajnos meg nem nevezett modellek társaságában. Annyit tudni róluk, hogy négyen voltak, és nagyon lelkesen vették körbe a színészt, aki hol egy karosszékben, hol egy szófán helyezte magát kényelembe. Nézzék meg, még vicceseket is mondott.

 

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta