OFFLINE

A Guccinak még bringája is van

2011. december 9., péntek 13:17

Két kerékpárt is tervezett Frida Giannini, a Gucci dizájnere - írja a New York Fashion. A drágábbik, a képen látható modell karbonszálas vázat kapott, és tizennégyezer dollárba kerül, de létezik ennek egy egysebességes változata is, amivel váltó nélkül is remekül lehet a városban rakni.

Pitiáner hatezerkétszázba kerül, és sokkal jobban megéri, mint a terepre tervezett nagyobbik testvére, hiszen az erdőben senki sem hüledezik egy Gucci bringa láttán, míg a városban meg de. A bringákat a neves olasz kerékpárkészítő cég, a Bianchi gyártotta le.

guccsi
1646 szavazat 1563 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta