OFFLINE

Számítógéppel generálták a H&M modelljeit

2011. december 7., szerda 16:32

A H&M katalógusának modelljei testvériesek: szépen megosztoznak ugyanazon a testen. Nem, nem nyolcasikrek, hanem ugyanarra a számítógépes eljárásokkal tökéletesre polírozott testre másolták rá a fejüket, a hiteles eredmény miatt bőrszín-módosításokkal – írja az Aftonbladet. A képeket látva joggal.

További bizonyítékokért kattintson!
További bizonyítékokért kattintson!

Håcan Andersson, a H&M sajtósa a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a kopipésztelt hölgyek feladata elsősorban a kollekció bemutatása, amelynek viszont eleget tesznek. Ugyanakkor elmondta, valóban arról van szó, hogy lefotóznak egy próbababát, majd fotosoppal életre keltik. A babának viszont fej is kell,  erre szolgálnak a katalógusban szereplő, a H&M marketingesei által csak arcmodellekként emlegetett nők.

A céget emiatt sok kritika érte a norvég sajtóban, mondván, ki a fenére gyártanak fehérneműket, ha olyan magas esztétikai elvárásaik vannak, hogy még a modellek teste sem elég jó a kollekció bemutatásához. Andersson szerint azonban a katalógus célja nem az ideális női test meghatározása, hanem hogy bemutassák, mit árulnak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta