OFFLINE

Sütött már ennél rondább tortát?

2011. december 7., szerda 11:01

Ha próbált már tortát készíteni, amely ahhoz képest, hogy milyen sok meló volt vele, végül elképesztően ronda lett, akkor talán feldobhatja a gondolat, hogy volt már rosszabb. És az nem az ön konyhájában született, megtalálja viszont a világ legrondább tortáit felvonultató könyvben, a Wreck The Halls-ban.

Az ünnepre, illetve ünnepinek szánt süteményeket Jen Yates tortablogger gyűjtötte össze, ez már a második kötete a témában (itt az első). Galériánkban belenézhet.

Aki nem akar könyvet venni, annak is érdemes a blogot olvasgatni: amerikai kultúrkörben járatlanok például meglepődhetnek azon, hogy a hálaadásra gyártott sütemények nagy része mennyire pulykás, és mennyire emlékeztet egy farokra. Vagy hogy a terhesség egyeseket annyira megzavar, hogy bizarr dolgokra lesznek képesek, például frissen született babát és placentát formáznak a tortából. Vagy hogy spórolós anyu a két gyereknek bizarr közös tortát alkot. Alant pedig a könyvet bemutató trailert tekinthetik meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta