OFFLINE

Katy Perry még sosem nézett ki ilyen jól

2011. december 7., szerda 08:51

Katy Perryt sokféle hajjal láttuk már, volt például fekete, eperszőke és rózsaszín, sőt, egy klip kedvéért ősz is, most viszont úgy tűnik, megtalálta magának a lehető legjobb sérót. A felül rózsás, lejjebb szőkés árnyalathoz egy elég egyszerű, de előnyös vágás társul. Így.

tk3s goff 136 change 031211 38
Fotó: Kgc-136/jr

A végeredmény minket kicsit Kate Winsletre emlékeztet. Akárhogy is, a kék szemű, halovány bőrű énekesnőnek jól áll a világos haj – ami egyébként nagyon hasonlít az eredeti színére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta