Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Ebergényi Réka muffot és csöcsöt villant a Citizen K-nek

2011. december 6., kedd 12:01 |

Jó hír a Mihalik Enikő-túladagolásban szenvedőknek, hogy más magyar modell is szerepel nívós divatmagazin előkelő oldalain: az őszi Citizen K-ben Ebergényi Réka visel szép ruhákat úgy, hogy közben a melleit és a szeméremdombját is megmutatja. Kattintásra még sok kép jön.

Kattintson a többiért és a merészebbekért!
Kattintson a többiért és a merészebbekért!

A képeket egyébként Gregory Derkenne készítette, más munkáiból itt látható ízelítő. A helyszín Párizs, amint a képsorozat is a Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) címet viseli. A modell megjelenését és környezetét megálmodó stylist Darryl Rodrigues volt – az indiai származású stylist hazai terepen tevékenykedett, mert néhány éve már a francia fővárosban él.

Ebergényinek van gyakorlata a mellel pózolásban: idén ősszel már szerepelt egy jótékonysági fotósorozatban, amely a mellrák elleni küzdelemre hivatott felhívni a figyelmet (igaz, akkor nem villantott), de mi szerettük a Mihalikkal közös, szigetes képeit is. AKit érdekel, itt nézegetheti korábbi címlapjait és más munkáit.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta