18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ebergényi Réka muffot és csöcsöt villant a Citizen K-nek

Jó hír a Mihalik Enikő-túladagolásban szenvedőknek, hogy más magyar modell is szerepel nívós divatmagazin előkelő oldalain: az őszi Citizen K-ben Ebergényi Réka visel szép ruhákat úgy, hogy közben a melleit és a szeméremdombját is megmutatja. Kattintásra még sok kép jön.

Kattintson a többiért és a merészebbekért!
Kattintson a többiért és a merészebbekért!

A képeket egyébként Gregory Derkenne készítette, más munkáiból itt látható ízelítő. A helyszín Párizs, amint a képsorozat is a Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) címet viseli. A modell megjelenését és környezetét megálmodó stylist Darryl Rodrigues volt – az indiai származású stylist hazai terepen tevékenykedett, mert néhány éve már a francia fővárosban él.

Ebergényinek van gyakorlata a mellel pózolásban: idén ősszel már szerepelt egy jótékonysági fotósorozatban, amely a mellrák elleni küzdelemre hivatott felhívni a figyelmet (igaz, akkor nem villantott), de mi szerettük a Mihalikkal közös, szigetes képeit is. AKit érdekel, itt nézegetheti korábbi címlapjait és más munkáit.

Oszd meg másokkal is!
Mustra