OFFLINE

Vége a Photosoppal nagyobbított melleknek és kisebbített orroknak?

2011. december 1., csütörtök 08:46

Úgy látszik, vége az olyan Photoshop-huszárok aranykorának, akik néhány kattintás után nagyobb dekoltázst és teljes ráncmentességet garantáltak a megkérdőjelezhető minőségű arcberendezéssel bíró celebritásoknak.

ps

A Dartmouth Egyetem munkatársai által frissen kifejlesztett szoftver ugyanis képes arra, hogy egy képet végigszkennelve felfedje az azon végrehajtott digitális manipulációkat.

A program egyelőre kísérleti stádiumban van - az eddigi publikációkat itt lehet megnézni - de elterjedésével valószínűleg visszaszorulnak majd a pofátlannak is nevezhető képmanipulációk. Picit azért sajnáljuk ezt, mert így az ehhez hasonló vicces Photoshop-bakik is megritkulnak majd.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta