18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Mellekkel és metállal idézi Baudelaire-t az Agent Provocateur

Úgy tűnik, a fehérnemű-tervezők nagyon kedvelik Charles Baudelaire költészetét, különösen A romlás virágai kötetet, igaz, Bódis Boglárkára, a magyar tervezőre egészen más hatással voltak ezen versek, mint az Agent Provocateur csapatára, pontosabban új reklámfilmjük készítőire. A brit cég legújabb kisfilmjében jelen van a lágy nőiesség, de hamar eldurvulnak a dolgok. A Sikoly című film nyitójelenetére hajazó első pillanatok után elszabadulnak a mellek és a metál.

Agent Provocateur Soiree 2011 from Agent Provocateur on Vimeo.

Jó, Vivienne Westwood és Malcolm McLaren fiától – igen, Joseph Corré az egyik alapító - inkább punkot vártunk volna, de a horrorfilmekhez talán tényleg jobban illik a hörgős, gurgulázós metál zene. A Fleurs Du Mal című kisfilmet egyébként Justin Anderson rendezte, és a produkciós munkálatokért a Epoch London a felelős. A Halloween szempontjából tökéletes történet szerint adott egy gyönyörű és evilági nő, akinek az otthonát egyszer csak ellepik a fétisszerű fehérneműbe öltöztetett, szintén nagyon dögös gonoszok, akik pár harapással átváltoztatják, sőt, ő lesz a vezetőjük. Csodás!

Az Agent Provocateur persze sosem a visszafogott reklámjairól volt híres: ott van például a bugyiban, melltartóban rodeózó Kylie Minogue, a kikötözött Kate Moss, egy másik nőt etető, vámpírosra sminkelt Peaches Geldof, a goth félpornó tizenévesekkel.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek