OFFLINE

Mihalik Enikő felöltözött, néni lett

2011. október 30., vasárnap 15:01

Sharif Hamza fotós lendületbe jött, és a közelmúltban két sorozatot is készített Mihalik Enikőről. Az egyik a Vogue-ba került, ezeken a modell a '80-as évekből importált ruhákat visel, és kiegészítőket reklámoz, a stylist itt Geraldine Saglio volt. Az illúzió tökéletes, a fotók talán a Paule Ka kampányra emlékeztetnek kicsit.. Mihalik egyébként most épp a 23. helyen áll a világ 50 legkeresettebb modelljének listáján.

Kattintson, van még ott!
Kattintson, van még ott!
Fotó: Sharif Hamza

A másik sorozat a VMAN magazin Decades című különkiadásának készült, itt Tom Van Dorpe volt a stylist. A képek érdekessége, hogy Mihalik most nem egyedül, vagy állatkísérettel, hanem egy férfi modellekből álló kisebb csapattal látható az '50-es éveket idéző képeken. Biodíszletként Simon Nessman, Nicolas Ripoll, Jakob Wiechmann, Justin Bravo, Matthew Terry és Matthew Coatsworth szerepelnek.

Kattintson nagyobb és több képért!
Kattintson nagyobb és több képért!
Fotó: Sharif Hamza

(Ennek a különkiadásnak egy másik érdekes fotósorozatot is

Melyik?

  • 147
    Nénis
  • 140
    Lófarkas
  • 259
    Pucér

készítettek, amelyben férfimodellek saját gyerekkori képeiket játsszák el újra, ezt is érdemes megnézni.)

Szóval melyik időutazó Mihalik jobb? Aki csak a '80-as évekig, vagy aki egészen az '50-es évekig ment? Vagy tökmindegy, mert Mihalik meztelenül az igazi? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta