OFFLINE

Menő vagy ciki a platform gumicsizma?

2011. október 28., péntek 07:51

000 Par6124850
Fotó: Patrick Kovarik

Már egy ideje felbukkantak itt-ott a magassarkú gumicsizmák, ma majdnem vettünk is egyet pusztán kíváncsiságból, de végül győzött a konzervatív jóizlésünk.

Amiről viszont a kedvenc magyar cipős szájtunkon, a Topánka blogon olvastunk a minap, azóta is ott motoszkál bennünk. A Louis Vuitton 2011-es őszi-téli kollekciójának darabjai annyira ellentmondásosak, hogy nem is tudjuk eldönteni, akarnánk e magunknak. Platform, magassarok, szűk szár, csodás színek, tulajdonképpen miért ne? Na, de mégis gumicsizma! Ön kimenne egy ilyenben az utcára? Röviden: menő vagy ciki?

lv-wellies-3
1990 szavazat 1881 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta