OFFLINE

Heidi Klum iszonyatosan ijesztő a Halloween-jelmezében

2011. október 28., péntek 11:34

Heidi Klum nemcsak gyönyörű ruhákba szeret öltözni, legalábbis erről tanúskodik a napokban az internetet bejárt fotója, amin meghatározhatatlan, ám ijesztő lénynek öltözött - az alábbi videón látható a koboldszerű Heidi Klum. Korábban már spoilerezett, és elmondta, hogy idén szőrös lesz Halloweenkor - ha mást nem is, ezt mi is meg tudtuk állapítani.

A 38 éves modell állítólag annyira szereti a Halloweent férjével, Seallel együtt, hogy nem egy, hanem két Halloweent is tartanak, egyet New Yorkban, egyet Las Vegasban. A két buli két zavaros jelmezt is jelent, a szupermodell egyik jelmeze maga az emberi test, izmokkal és ízületekkel, amik valójában egy fehér, szűk kezeslábasra vannak rajzolva. Másik jelmezét látva már nem egyszerű leírni, mi van a modellen, akad szőr, nagy fülek és vámpírfog is. Ön szerint mi, kobold? Vámpír? Troll?

Amíg találgat, addig is, itt egy konszolidáltabb halloweenes Heidi-fotó:

tk3s bm klum 00931265

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta