OFFLINE

Mihalik Enikő lóval, szőrmében

2011. október 27., csütörtök 20:19

Szinte már hírértéke van annak, ha Mihalik Enikő tetőtől talpig ruhában pózol. A szupermodell az amerikai Harper's Bazaar magazin novemberi számában látható lóval, szőrmében, havas tájban. A képeket Terry Richardson készítette, aki végre kijött a műterméből, és kedvencével, Mihalik Enikővel elkészítette a divatmagazin Winter Wonderland fantázianevű divatanyagát.

A ruhákat Julia von Boehm válogatta össze, Mihalik Enikő a bundákban és usánkákban igazi szibériai királynőnek néz ki. A szupermodell az egyik képen egy fehér lóval sétálgat a havas tájban, egy másikon lovas szán mellett pózol, egy harmadikon pedig szibériai husky-t tart a kezében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta