OFFLINE

A hónalj az új csöcs?

2011. október 26., szerda 08:42 |

Teljesen jogos felvetést fogalmazott meg a Huffington Post divatstábja: két magazincímlapot vettek szemügyre, egyiken Ashley Greene fogja a veséjét a decemberi FLARE magazinnak, a másikon Aymeline Valade szorít magához kistáskát a januári japán Vogue-nak. A két képben az a közös, hogy a címlapnők a hónaljukat mutogatják. Ezen felbuzdulva egy galériát is összerántottak néhány hasonlóról, amelyet a képre kattintva megtekinthet.

Kattintson tehát, érdekes lesz!
Kattintson tehát, érdekes lesz!
Fotó: FLARE

A lap szerint a hónalj lehet az új peeptoe (vagyis a cipőorr-kivágás), esetleg a celebnőknek sürgősen szellőztetniük kellett magukat, legalábbis a képek ezt sugallják. Szerintünk viszont a hónalj az új csöcs, a menő ismertcsajok ezért mutogatják. Pedig vigyázhatnának, a nők többsége gusztustalannak tartja saját hónalját, igaz, a férfiakkal engedékenyebbek vagyunk e téren.

A hónaljjal kapcsolatos hiedelmekről pedig sokfelé, például itt olvashat. "Az amerikai Kentucky állam déli részén például a fiatal legények vagy a lányok egy almát tettek a hónaljukba, és – miután az megmelegedett – jóízűen megették, mert ez számukra garantálta, hogy a kedvesük szeretni fogja őket." Ez elég komoly fétisnek tűnik, így elsőre.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta