OFFLINE

Hörcsögként pörögnek egy kerékben a Versace modellek

2011. október 26., szerda 09:44 |

A H&M divatáruházlánc nyilvánosságra hozta a következő, a Versace sztárkollekció reklámkampányának kulisszák mögötti videóját, amit a Huffingtonpost is közzé tett.

A reklámban Lindsey Wixson és Daphne Groeneveld szerepel és Johan Renck rendezi. Donatella Versace nagyon elégedett a rendezéssel és a díszlettel egyaránt, és mint azt elmondta, a legjobb szakembernek tartja Renck-et.

A videóban a modellek egy barokkos beütésű díszletben láthatóak az új kollekció darabjaiban – az egyik lány később egy aranyszínű mókuskerékben még hátrafelé is szalad – amikre az aktuális divatirányzatokon kívül a vidámság és az energikusság is jellemző.

A reklámanyag sugallata alapján akár még sportolhatnak is majd a nők ezekben a ruhákban. A „kulisszák mögött” videóban Donatella Versace is szerepel, így beindultak a találgatások, vajon látható lesz-e majd a hivatalos reklámfilmben is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta