OFFLINE

Már nem ijesztő Madonna karja

2011. október 25., kedd 14:53

Az 53 éves énekesnő szorgosan edz, hogy minél fiatalosabb, kisportoltabb legyen az alakja, néha rajta is meglátszik, hogy nem egy mai csirke, izmos, ám valahogy mégsem feszes felkarját például sokan rémisztőnek találják. Nos, a fanyalgók egy időre befoghatják, a W.E. című film londoni bemutatóján ugyanis a sokat kifogásolt végtag kellően átlagosnak tűnt, a korábbi, ijesztő szálkásságnak nyoma sem volt.

Talán csak nem hagyott fel a szigorú testmozgással? Vagy mostanában tényleg csak a combjára koncentrál? Nos, ez a térd alá érő ruha miatt nem igazán derült ki. Jó, arca némely képeken kicsit olyan, mintha egy viaszbabáé lenne, de hát még ő sem lehet tökéletes, bármennyire is ez a célja.

Ami az öltözékét illeti, akárcsak Velencében, Madonna most is egy rövid ujjú L'Wren Scott-ruhában jelent meg a nyilvánosság előtt, fekete neccharisnyába bújtatott lábán egy pár Gucci-cipő díszelgett, és az összeállítást Van Cleef & Arpels-, illetve Neil Lane-ékszerekkel egészítette ki.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta