OFFLINE

Olajfekete drabális szépség, Martensből

2011. október 24., hétfő 13:47

Kamaszkorunk ronda, de határtalanul menő bakancsairól ismert Dr. Martens újjáélesztette a Lex modellt, nem is akármilyen bőrben.

Screen shot 2011-10-21 at 6.16.51 PM.png

A Lex vastag talpa légpárnát rejt, és bár túl finomnak nem neveznénk őket, de ez az irizáló bőr ellenállhatatlanná teszi őket. 120 Euróért itt kapható.

Screen shot 2011-10-21 at 6.17.15 PM.png

A Dr. Martens márkát Klaus Martens német orvos találta fel 1945-ben. A síelés közben szerzett bokasérülése után túl kényelmetlennek találta a katonai bakancsot, ekkor alakította ki a légpárnás talpú bakancsokat.

2913 szavazat 2030 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta