OFFLINE

Egyen reggelire Chanel-gabonapelyhet!

2011. október 24., hétfő 07:51

A gazdagok, akik megengedhetik maguknak, hogy a nagy divatházak üzleteiben vásároljanak, egészen biztosan nem az egyszerű gabonapelyhekkel csillapítják éhségüket ébredés után. Egy New York-i blogger, Tricia Clarke-Stone mindenesetre elmerengett azon, hogy milyen is lenne, ha a Burberry, a Louis Vuitton vagy a Chanel összeállna mondjuk a Kellogg's csapatával, és az ő stílusjegyeik jelennének meg a gabonapelyhes dobozokon. Persze el is készítette a divatrajongóknak szóló dobozterveket. Nem tudjuk, hogy a divatházak ettől kedvet kapnak-e majd a furcsa együttműködéshez, de végül is Karl Lagerfeld, a Chanel vezetőtervezője is álmodott meg már kólásüveget egy párszor.

1506 szavazat 1400 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta