OFFLINE

Magyar fotósnak, hazai címlapra pózolt Tilda Swinton

2011. október 21., péntek 08:03

A múlt hét péntekének éjjelén legalább százszor láttuk a fenti videót a Room magazin partiján a Merlinben. Nézhettük volna azt is, ahogy Yonderboi Marozsán Erikával cseveg a bárpultnál, de mi inkább a táncparkettet választottuk, ahol a Parallel Universe című editorial fotózásának werkfilmje ismétlődött a kivetítőn. A bulira azért került sor, mert a félévente megjelenő magyar magazinnak (mi 2008-ban írtunk róluk először) itt az új száma, immár a tizennegyedik.

A megjelenés legnagyobb szenzációja természetesen a címlapsztár. A borítón a divatikonnak számító Oscar-díjas színésznő, Tilda Swinton látható, aki egy hazai fotósnak, Hapák Péternek állt modellt a magyar magazin kedvéért. Swinton pontosan azt a világot hozza a Room fotóján is, amiért megszerettük: nagyon férfias, nagyon hűvös, nagyon titokzatos, nagyon különleges és kicsit félelmetes egyszerre. Galériánkban a magazin legújabb számának két további fotósorozatából is mutatunk ízelítőt, kattintson a képre!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta