OFFLINE

A virágos zokni férfiaknak is menő!

2011. október 19., szerda 12:58

Öltözködés terén nem irigylem a férfiakat. A dress code-hoz kötötteket még kevésbé. Kemény dolog a bankos csajoknak nyáron is nejlonharisnyát húzni, de mit tegyen egy férfi, ha egyszer divatba jöttek a színes zoknik? Örüljön!

Screen shot 2011-10-15 at 4.54.56 PM.png

Az alapokat azért ne feledjük, öltönyhöz viselt zokni szára legyen hosszú, egészen a térd alá érjen fel. Ez ma már sokaknak megy, pedig pár éve Ernyey Béla volt az egyetlen magyar férfi, aki ezt az ökölszabályt betartotta. Színe pár árnyalattal legyen sötétebb, mint a hozzá viselt öltöny színe, akkor nem lehet hibázni.

De mi legyen a színes zoknikkal? Megint szerelmem, a Duchamp London szépségei közül válogattunk. Jaj. Au. Jaguáros, gyapjúzakós, pipázó, gazdag, angol férfi akarok lenni!

Screen shot 2011-10-15 at 4.54.56 PM.png

Mivel 2011/12-ben divat ilyesmit húzni, egy gonddal kevesebb. A színes zoknira ugyanúgy vonatkozik a fent említett szárszabály, de azon túl minden csupán vérmérséklet kérdése. Egy finom megoldás megtartani az öltönyhöz, cipőhöz illő alapszínt, és az arra felhányt színes csíkokra, kockákra, pöttyökre utazni.

Screen shot 2011-10-15 at 5.08.14 PM.png

Semmi sem tilos, még a virágos sem, aki pedig komolyan veszi a virágokat, szedjen össze harmonizáló nyakkendőt és zoknit. Az öltözék többi darabját viszont  tartsa moderált keretek között, de mintásban. De, van ami tilos, a gyerekzoknik, a fehér, és Miki egér. Vagy Donald kacsa. Donaldkacsázás ok.

Ahogy egy jó Paul Smith is rendben van.

Screen shot 2011-10-15 at 5.17.10 PM.png

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta