18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Sok-sok pucér Mihalik Enikő

Két remek fotósorozatot is találtunk Mihalik Enikőről, aki mostanában inkább pucér, minthogy bármit reklámozzon, de ez a világ kevés olyan dolgainak egyike, amelyek teljesen rendben vannak. Az egyik sorozatot Perlaki Márton készítette a the Roomnak, az ő fotóin a modell egy hotelszobában nyújtózkodik, majd kimegy a kertbe, és ott folytatja. Smink szinte nincs is rajta, ahogy ruha sem, sőt mezítláb sétálgat.

Kattintson a képre, van ott még temérdek!
Kattintson a képre, van ott még temérdek!Perlaki Márton

A másik sorozatot Tombor Zoltán készítette a Vs. Magazine Live-nak, ezeken Mihalik már műteremben, egy ránézésre szemeteszsákkal borított ernyőféleséggel látható. Itt jóval több rajta a smink, néha kerül rá tűsarkú, vagy neccbugyi is. A haja is szépen ondolált.

Itt is van még mit nézni, katt!
Itt is van még mit nézni, katt!Tombor Zoltán

És akkor a végére jöhet az adekvát kérdés: melyik a jobb Mihalik Enikő?

Hogyan szebb?

A teljesen natúr, vagy a kicsit sminkelt? Harmadik lehetőségként megadtuk a felöltözött változatot is, mert kommentelőink múltkor jelezték, hogy ellenükre van a pucérkodás, sőt, "unalmas már a tepsifeje".

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek