Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Sok-sok pucér Mihalik Enikő

2011. október 18., kedd 16:18

Két remek fotósorozatot is találtunk Mihalik Enikőről, aki mostanában inkább pucér, minthogy bármit reklámozzon, de ez a világ kevés olyan dolgainak egyike, amelyek teljesen rendben vannak. Az egyik sorozatot Perlaki Márton készítette a the Roomnak, az ő fotóin a modell egy hotelszobában nyújtózkodik, majd kimegy a kertbe, és ott folytatja. Smink szinte nincs is rajta, ahogy ruha sem, sőt mezítláb sétálgat.

Kattintson a képre, van ott még temérdek!
Kattintson a képre, van ott még temérdek!
Fotó: Perlaki Márton

A másik sorozatot Tombor Zoltán készítette a Vs. Magazine Live-nak, ezeken Mihalik már műteremben, egy ránézésre szemeteszsákkal borított ernyőféleséggel látható. Itt jóval több rajta a smink, néha kerül rá tűsarkú, vagy neccbugyi is. A haja is szépen ondolált.

Itt is van még mit nézni, katt!
Itt is van még mit nézni, katt!
Fotó: Tombor Zoltán

És akkor a végére jöhet az adekvát kérdés: melyik a jobb Mihalik Enikő?

Hogyan szebb?

  • 3229
    Natúr
  • 712
    Sminkkel
  • 767
    Felöltözve

A teljesen natúr, vagy a kicsit sminkelt? Harmadik lehetőségként megadtuk a felöltözött változatot is, mert kommentelőink múltkor jelezték, hogy ellenükre van a pucérkodás, sőt, "unalmas már a tepsifeje".

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta