OFFLINE

Kate Moss punás aranyszobra 900 ezer dollárért ment el

2011. október 18., kedd 15:21

Az életnagyságú, körülbelül ötvenkilós aranyszobrot, amit Marc Quinn készített még 2008-ban, valamivel több mint 900 ezer dollárért, azaz 580 ezer fontért adtak el a Sotheby's árverésén.

A szobor elkészítése a Telegraph szerint egyékbént másfél millió fontba került, csak az arany egymilliót elvitt a költségekből, úgyhogy nem tűnik éppen jól menő műalkotásnak. A szobor egyébként tizennyolc karátos aranyból készült, és egy jógapózban ábrázolja a modellt.

r-GOLD-KATE-MOSS-large

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta