OFFLINE

Pofonegyszerű nadrágsimító csizmához

2011. október 17., hétfő 08:44

Aki skinny nadrággal hordja a csizmáját, ismeri azt a jelenséget, amikor a komoly melóval a csizmába simogatott hosszú nadrágszár lépésről lépésre feljebb csúszik a szűk bőr alatt. Ez nem csak csúnya, de kényelmetlen is, úgyhogy itt volt az ideje, hogy valaki feltalálja a legfrappánsabb megoldást, amit valaha is láttunk.

Ha lenne itthon egy kiszuperált hózentrógerünk, meg is mutatnánk, mi hogy csinálnánk ilyet, de nincs. Viszont könnyen kitalálható: a 2 gumi végére 1-1 (lehetőleg jó lapos) csíptetőt varrunk-rögzítünk és kész.

A My True Fit kengyelnek hívja a 10 dollárért, azaz 2000 Ft-ért árult  eszközt, amit akár online meg is rendelhetünk, de inkább térjünk be egy turiba és eszkábáljunk magunknak egyet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta