Csomó sztár Audrey Hepburn stílusát koppintja

Lehet, hogy Audrey Hepburn nem volt jó színésznő, mint ahogy azt Emma Thompson állítja, de az biztos, hogy egy igazi divatikon, akinek stílusát szívesen másolják, használják inspirációnak hétköznapi és híres nők is.

Nyilván nem véletlenül lett a fekete Givenchy-estélyije a legemlékezetesebb filmes öltözék, a kontya pedig a legnépszerűbb frizura. Ez utóbbit egyébként a divatszakmában nagyra tartott Victoria Beckham is leutánozta, sőt, néha összeállításai is nagyban hasonlítanak Audrey Hepburn egy-egy öltözékéhez, mint azt egyébként a mellékelt galériában is lehet látni.

Persze a legtöbben nem egy az egyben utánozzák a színésznőt, erre eddig szinte csak Jennifer Love Hewitt vetemedett, de ő is azért, mert imádja az Álom luxuskivitelben című filmet, és harmincadik születésnapját Holly Golightlynak öltözve ünnepelte meg. A Hubert de Givenchy divattervező közreműködésével kialakult kislányos, kifinomult stílusba egyébként szívesen belekóstol mindenki, ez derült ki legalábbis azon képcsokorból, amit a minap kaptunk.

Ki méltó Audrey Hepburn stílusörökségére?

Jó, az talán nem meglepő, hogy a mostanság legtermészetesebb szépségű hírességnek kikiáltott Kate Winslet néha hasonló ruhát vesz fel, mint a minden idők legszebb természetes szépségének nevezett Hepburn. Ahogy az sem, hogy a szintén az őzike szemű sztárok csapatát erősítő Winona Ryder is így tesz néhanapján. De ott van például Lady Gaga, akinek szettjeiről biztos nem a My Fair Lady főszereplője jut eszünkbe, a Hogyan kell egymilliót lopni? című filmben viselt, azóta igazán nagy karriert befutott csipkemaszk mindenesetre őt is megihlette. Kattintsa végig galériánkat, és döntse el, hogy ki méltó Audrey Hepburn stílusörökségére!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek