OFFLINE

Csomó sztár Audrey Hepburn stílusát koppintja

2011. október 17., hétfő 15:22

Lehet, hogy Audrey Hepburn nem volt jó színésznő, mint ahogy azt Emma Thompson állítja, de az biztos, hogy egy igazi divatikon, akinek stílusát szívesen másolják, használják inspirációnak hétköznapi és híres nők is.

Nyilván nem véletlenül lett a fekete Givenchy-estélyije a legemlékezetesebb filmes öltözék, a kontya pedig a legnépszerűbb frizura. Ez utóbbit egyébként a divatszakmában nagyra tartott Victoria Beckham is leutánozta, sőt, néha összeállításai is nagyban hasonlítanak Audrey Hepburn egy-egy öltözékéhez, mint azt egyébként a mellékelt galériában is lehet látni.

Persze a legtöbben nem egy az egyben utánozzák a színésznőt, erre eddig szinte csak Jennifer Love Hewitt vetemedett, de ő is azért, mert imádja az Álom luxuskivitelben című filmet, és harmincadik születésnapját Holly Golightlynak öltözve ünnepelte meg. A Hubert de Givenchy divattervező közreműködésével kialakult kislányos, kifinomult stílusba egyébként szívesen belekóstol mindenki, ez derült ki legalábbis azon képcsokorból, amit a minap kaptunk.

Ki méltó Audrey Hepburn stílusörökségére?

 • 46
  Lady Gaga
 • 82
  Victoria Beckham
 • 64
  Winona Ryder
 • 72
  Jennifer Love Hewitt
 • 63
  Liv Tyler
 • 16
  Heidi Klum
 • 93
  Kate Winslet
 • 6
  Emily Mortimer
 • 18
  Sarah Jessica Parker
 • 141
  Lily Collins

Jó, az talán nem meglepő, hogy a mostanság legtermészetesebb szépségű hírességnek kikiáltott Kate Winslet néha hasonló ruhát vesz fel, mint a minden idők legszebb természetes szépségének nevezett Hepburn. Ahogy az sem, hogy a szintén az őzike szemű sztárok csapatát erősítő Winona Ryder is így tesz néhanapján. De ott van például Lady Gaga, akinek szettjeiről biztos nem a My Fair Lady főszereplője jut eszünkbe, a Hogyan kell egymilliót lopni? című filmben viselt, azóta igazán nagy karriert befutott csipkemaszk mindenesetre őt is megihlette. Kattintsa végig galériánkat, és döntse el, hogy ki méltó Audrey Hepburn stílusörökségére!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta