OFFLINE

Demi Moore melankolikusan reklámoz ruhát

2011. október 17., hétfő 08:43

Demi Moore-ra mostanában eléggé rájárt a rúd (szenved a pasijával, aki állítólag órákig szexelt mással), ám ettől még nem lett kevésbé szép. Ann Taylor fel is kérte, hogy modellkedjen a téli kollekciójához: a télkirálynősített színésznő úriasszonyként, melankolikus tekintettel réved a távolba – még a werkfotókon is feszültnek tűnik.

A képre kattintva jön több, nagyban!
A képre kattintva jön több, nagyban!
Fotó: Norman Jean Roy

A fotókat Norman Jean Roy készítette egy Los Angeles-i stúdióban. A hátterek többségét karácsonyfa, illetve havas, csillogó felületek adták – a pózokkal együtt az egész erősen hókirálynő-utánérzést hagy a szemlélőben.

Moore a fotózásról úgy mesélt a Women's Wear Dailynek: "Imádtam Norman Jean Royjal dolgozni. Lenyűgöző munkatárs. Végig érezhető volt kreatív látásmódja, iránymutatása, és képessége, hogy karácsonyi mesevilágot alkosson." Abban, hogy melyik képen látható a színésznőn a rontásűző vörös fonál, nem fedeztünk fel rendszerességet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta