OFFLINE

Kylie Minogue-ot elaléló arccal fotózták

2011. október 16., vasárnap 09:56

Kylie Minogue elkészítette 2012-es naptárát, amelyet az alábbi képre kattintva végig is nézhet. A fotókon a díszdoktor énekesnő, mit tagadjuk, elég kurvásan néz ki: csipkés melltartókban és bugyikban simogatja magát, de előkerül lakkcucc, illetve, mint az alábbi felvételen is látszik, vastagon rúzsozott szájjal, eksztatikus arckifejezéssel operáló közeli kép is.

Itt végignézheti a naptárt, csak kattintson!
Itt végignézheti a naptárt, csak kattintson!
Fotó: egotastic

A fotosopművészek teljesítményét csak dicsérni lehet (no nem mintha olyan nagyon sok mindent kéne eltüntetni az énekesnőről, mert még mindig jó formában van), hiszen Minogue jobb, feltehetően egy botoxbaleset során felcsusszant szemöldökét is helyre tudták tenni. Hajtás után ezt meg is mutatjuk.

000 DV922864
Fotó: Malte Christians

És nehogy azt higgyék, hogy csak úgy kitaláltuk ezt a szemöldök-dolgot: Minogue nem csak Roger Moore-osan nézett a fenti felvételen, mert az arckifejezése szinte minden fotón ugyanaz. Ez vagy botox, vagy túl sokszor nézett gyanakodva.

tk3s 292285 036
Fotó: Genin Nicolas

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta