OFFLINE

Kate Hudson szőkén vagy barnán az igazi?

2011. október 14., péntek 09:20

Kate Hudsonnak júliusban született gyereke a Muse énekesétől, Matt Bellamytól, és máris dolgozik, éppen Mohsin Hamid Kétkedő fundamentalista című könyvének filmváltozatán. A jellegzetesen szőke színésznő a film kedvéért barnává változott. De persze csak munkaidőben, mert nem festette be a haját, hanem kapott egy göndör, barna parókát.

Melyik a jobb?

  • 3163
    Szőke
  • 347
    Barna
  • 157
    Nem tudom

A film akár még érdekes is lehet, legalábbis az alapjául szolgáló könyv érdekes témát feszeget, egy az Egyesült Államokba emigrált pakisztán férfi történetét dolgozza fel, aki teljesen kiábrándul az államokból a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás után, mert mindenki, aki korábban nem volt az, elkezd előítéletesen viselkedni vele csak a származása miatt.

Most láthatja, milyen lenne Kate Hudson, ha valóban barnára festené a haját. Szavazzon, melyik áll neki jobban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta