Beyoncé címlapon nem terhes

bazaar

Beyoncé terhességével kapcsolatban egyelőre egy dolog biztos: ő maga állítja, hogy igaz, de újra és újra felmerül, hogy esetleg mégsem terhes, vagy mégsem annyira, mint állítja. Mi is hírt adtunk arról a furcsa jelenségről, hogy az énekesnő hasa lelapult, ahogy leült egy interjúhelyzetben.

A közelmúltban a Harper's Bazaarnak fotózták, és bár a címlapon egyáltalán nem tűnik várandósnak, a lapnak adott interjúban (itt olvashatja el) hülyeségnek minősítette a feltételezést, hogy műhasat viselne.

Az énekesnőt egyébként Terry Richardson fotózta, többek közt egy aranyflitteres miniruhában, amelyet természetesen Beyoncé vett fel, nem a bajszos celebfotográfus. Az alábbi videón belenézhet, hogyan zajlott mindez. (Itt pedig további képekeket nézegethet, ha.)

Beyoncé egyébként Kate Mosst, Victoria Beckhamet és Gisele Bündchent jelölte meg ihletőiként. Kell is neki olyan, mert mostanában terhesruhákat tervez anyjával közös kollekciójába, a House of Deréon számára. "Mindenütt oylan cuccokat látok, amelyek nagyon jól állnak egy terhes nőn. Ez annyira izgalmas! Nagyon szeretek olyan terveket készíteni, amelyekben terhesként is szokatlanul és szexin mutatok" – fejtette ki, hozzátéve: a bő cuccok most előnyösebbek számára, de akkor sem válik meg tűsarkúitól.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek