Áttetsző ruhákban, dögös minikben dupláznak a sztárok

Eva Green vs. Ciara

Ki néz ki jobban?

Ismét összegyűlt egy újabb adag kínos duplázás. A francia színésznő és modell a Perfect Sense című film londoni premierjén egy ugyanolyan Emilio Pucci ruhában jelent meg, mint Ciara a Párizsi Divathét egyik divatbemutatóján. Mivel a kis fekete ruha áttetsző anyagból készült, ezért mindkettőjüknek ügyelnie kellett arra, hogy megfelelő fehérneműt válasszanak. Eva Green biztosra ment, és egy világosabb holmit vett alá, az énekesnő pedig egy fekete bodyval fedte el a testének bizonyos részeit. Sokkal bátrabb volt náluk Constance Jablonski, aki pár héttel korábban az amfAR rendezvényén egy fekete melltartóval és fekete bugyival vette fel a sokat sejtető Pucci-ruhát.

Olivia Wilde vs. Daria Strokous

Ki néz ki jobban?

A frissen elvált színésznő a Cowboyok és űrlények angliai bemutatóján egy hosszú, lágyan aláomló és szolidnak mondható Gucci ruhában vonult végig a vörös szőnyegen. Na jó, a fekete alapon fehér pöttyös ruha csak bizonyos szögből – mondjuk elölről és hátulról – nem tűnik annyira szexinek, azokon a fotókon, amelyekenOlivia Wilde oldalról látható, azért mellének egy része elősejlik az áttetsző anyagon keresztül. Ez nem riasztotta el az orosz modellt, Daria Strokoust, aki viszont közel egy hónappal később, a Fertőzés című film New York-i bemutatóján pózolt a kameráknak a pöttyös Gucci kreációban.

Maria Sharapova vs. Melania Trump

Ki néz ki jobban?

A teniszcsillag még egy júniusi partin jelent meg a nagyon piros és nagyon rövid Alexander McQueen ruhában, amihez aranyszínű és fekete kiegészítőket vett fel. A szlovén modell várt pár hónapot azzal, hogy szintén ebben a ruhában jelenjen meg egy New York-i eseményen. Melania Trump bátrabb volt a sportolónál, és ő inkább egy rózsaszín magas sarkúval párosította a miniruhát, és a vállrészt is lehajtotta, hogy pár négyzetcentiméterrel több csupasz bőrt mutasson.

Zooey Deschanel vs. Tinsley Mortimer

KI néz ki jobban?

A színésznő, akit néha felismerhetetlenné retusálnak, augusztus elején a FOX buliján az Alice + Olivia márka kicsit habos-babos ruháját vette fel egy testszínű lakkcipővel. Tinsley Mortimer, aki szerepelt a High Socitey valóságshowban és saját táskakollekciója is van, Zooey Deschanellel ellentétben úgy gondolta, hogy egy fekete-fehér ruhához egy fekete-fehér cipő dukál, így lesz meg a keretes szerkezet. Ja, ő az I Don't Know How She Does It című vígjáték New York--i premierjén viselte ezt az öltözéket, sőt, a márka 2012-es tavaszi kollekciójának bemutatóján is ez volt rajta. Jó, ez megbocsátható, hiszen ugyanazon a napon volt a két esemény.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek