OFFLINE

Fekete bokazokniban rótta az utcát Eugénia hercegnő

2011. október 11., kedd 14:04

Nem tudni, hogy a divatvilág megbocsátotta-e már András yorki herceg lányának Beatrixnak azt a kalapot, amit Vilmos herceg esküvőjén viselt, de egy időre most bizonyára mindenki elfeledkezik majd erről, ugyanis húga a napokban elkövetett egy óriási divatbakit, amelyet a közelben járó paparazzók meg is örökítettek.

A 21 éves Eugénia hercegnő a minap szórakozni ment a barátaival és pasijával, Jack Brooksbankkel Londonban. Ehhez egy 55 fontot (kb. 19 ezer forintot) érő Top Shop ruhát, egy barna táskát és egy fekete, magasított talpú bokacsizmát vett fel. Ez önmagában még nem lett volna probléma, de a lábbeliben annyira elfáradt, hogy le kellett vennie, amikor a taxihoz mentek, és egy fekete bokazokniban lófrált az utcán, ami meglehetősen illúzióromboló a királyi család egyik tagjától.

A Daily Mail információi szerint a hercegnőnek komoly kihívás volt hazajutnia, állítólag fél órába telt, amire sikerült leintenie egy taxit. Egyúttal azt is tudni vélik, hogy szombaton Coleen Rooney is egy hasonló összeállításban jelent meg a nyilvánosság előtt. Igaz, ő inkább testszínű melltartót vett a kivágott hátú ruha alá, és nem egy fekete trikót, mint Eugénia, és a bokacsizma helyett ő egy magasított talpú szandálban tipegett.

Kié a jobb összeállítás?

 • 69
  Eugénia hercegnőé
 • 422
  Coleen Rooney-é
 • 50
  Mindkettejüké csinos
 • 184
  Egyiküké sem csinos

A yorki herceg lányainak egyébként nincs könnyű dolguk, hiszen unokatestvérük felesége és sógornője, vagyis Katalin hercegné és Pippa Middlteton miatt igen magasan van a léc. Vilmos herceg nejének stílusáról lépten-nyomon áradozik a sajtó, a másik Middleton-lány pedig fenekével lopta be magát az emberek szívébe, de már egyre többen figyelnek oda arra is, hogy mi is feszül a híres domborulatain.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta