OFFLINE

A fehér, a zöld vagy a fekete Lady Gaga a menőbb?

2011. október 10., hétfő 15:42

Már megszoktuk, hogy az extravagancia nagyköveteként Lady Gaga viszonylag rövid idő leforgása alatt képes rekordmennyiségű bizarr összeállítást prezentálni a nagy nyilvánosság előtt. Nem volt ez másként angliai látogatása alatt sem, ahol minden nyilvános megjelenésekor – a mostanában menő zöld mellett – egy-egy színhez ragaszkodott.

Amikor október ötödikén távozott londoni hoteljéből, éppen a fehér volt a menő nála: fehér szemüveget, fehér kesztyűt, fehér szoknyát és fehér, áttetsző Simone Rocha-felsőt viselt. Igen, melltartó valóban nem volt rajta, de a díszítés taktikailag jó helyen takart. A zöld motívumot cipőjével és színezett hajtincseivel jelenítette meg.

Később, amikor elhagyta az ITV stúdióját, ahol egyébként Jonathan Ross műsora miatt volt jelenése, fogkrémzöldre mázolt arccal, és színben passzoló neglizsében kapták lencsevégre a fotósok. Legközelebb akkor készültek róla képek, amikor ellátogatott egy vintage ruházatot árusító üzletbe. Ehhez a tevékenységhez tetőtől-talpig zöldbe öltözött: maradt ugye az arcfestés, és ehhez jött még egy zöld nadrágkosztüm és cipő. A nagy egységet csak igen színes kézitáskája és dollárjelekkel díszített Philip Treacy-kalapja bontotta meg. (Igen, ez az a Philip Treacy, akinek Beatrix hercegnő hülye kalapját köszönhetjük.)

Melyik összeállítás a legjobb?

 • 226
  A fehér
 • 182
  A zöld
 • 277
  A fekete
 • 172
  Mindegyik
 • 256
  Egyik sem
 • 79
  Zep

A harmadik szettjében a fekete dominált, és talán ez volt a legsokkolóbb összeállítás. Igen, ahogy azt a képek is mutatják, műhajból készült kalapban és dresszben lépett nyilvánosság elé. Jó, ez nem olyan durva, mint a húsruha, és már korábban is volt hajas holmikban, például tavaly októberben, amikor a New York-i Plaza Hotelben lépett fel. Azon pedig már meg sem lepődünk, hogy éjjel is képes napszemüveget viselni. Igen, értjük, bizonyára a paparazzók villogó vakui miatt van erre szükség.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta