18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Őrült maszkokkal rukkolt elő az Alexander McQueen Párizsban

Október negyedikén tartották az Alexander McQueen 2012-es tavaszi kollekciójának bemutatóját a párizsi divathéten. Sarah Burton, aki McQueen halála után 2010-ben lett a cég kreatív vezetője, ezúttal meglepő maszkokkal hívta fel a márkára a figyelmet. A ruhák általában aranyszínűek, halvány pirosak, kicsit fakó lilák, feketét és csontszínűek voltak. Mind furcsa átmenetnek tűnnek egy tündermese, és a kötözős fétisvilág között.

A legnagyobb dobást viszont a furcsa maszkok jelentették. A modellek arcát néha teljesen eltakarták az ilyen-olyan maszkok, a melleiket vagy legalábbis azt a környéket viszont néha teljesen szabadon hagyták a ruhák. Sarah Burton, aki egyébként Kate Middleton esküvői ruhájával általános vélekedés szerint az évtized esküvői ruháját tervezte meg, a show hivatalos kiadványában a túlzás kollekciójának nevezte a bemutatott ruhákat, és állítása szerint a legextrémebb szépségek felkutatása volt a cél. Nézze meg a képeket, aztán döntsön!

Oszd meg másokkal is!
Mustra