Korhatár

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

OFFLINE

Őrült maszkokkal rukkolt elő az Alexander McQueen Párizsban

2011. október 9., vasárnap 11:41 |

Október negyedikén tartották az Alexander McQueen 2012-es tavaszi kollekciójának bemutatóját a párizsi divathéten. Sarah Burton, aki McQueen halála után 2010-ben lett a cég kreatív vezetője, ezúttal meglepő maszkokkal hívta fel a márkára a figyelmet. A ruhák általában aranyszínűek, halvány pirosak, kicsit fakó lilák, feketét és csontszínűek voltak. Mind furcsa átmenetnek tűnnek egy tündermese, és a kötözős fétisvilág között.

A legnagyobb dobást viszont a furcsa maszkok jelentették. A modellek arcát néha teljesen eltakarták az ilyen-olyan maszkok, a melleiket vagy legalábbis azt a környéket viszont néha teljesen szabadon hagyták a ruhák. Sarah Burton, aki egyébként Kate Middleton esküvői ruhájával általános vélekedés szerint az évtized esküvői ruháját tervezte meg, a show hivatalos kiadványában a túlzás kollekciójának nevezte a bemutatott ruhákat, és állítása szerint a legextrémebb szépségek felkutatása volt a cél. Nézze meg a képeket, aztán döntsön!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta