OFFLINE

Ha a sztárok vidéken maradtak volna

2011. október 8., szombat 12:01

Mi lett volna, ha Britney Spears vidéki háziasszonynként csapja szét magát? És ha Tom Cruise a nyolcvanas évek farmeringjébe merevedik mindörökké? Ez.

A Daily Tribe gyönyörűen fotosopolt összeállításában az ex-Spice Girl úgy néz ki, mint a legkövérebb ex-osztálytársunk saját anyjának maszkolva az osztálytalálkozón, Britney Spears tényleg kövér, Tom Cruise tényleg suttyó. Sharon Stone viszont még így is egy blokkolható néni. Jó szórakozást! via daily-tribe

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta