OFFLINE

Pippa Middleton őrülten dögös és mélyen dekoltált

2011. október 5., szerda 13:53

Pippa Middleton nővérének köszönhetően került be a köztudatba, de igazán ismert a fenekének köszönhetően lett.

A hétvégén azonban nem a sokak által méltatott, sőt, mások által másolt domborulatával vonta magára a figyelmet, hanem dekoltázsa miatt került be a sajtóba. Egy szombati bálon egy mélyen kivágott, piros szaténruhában, aranyszínű magas sarkú cipőben és ehhez passzoló táskával jelent meg a nyilvánosság előtt.

Persze nem ő volt az egyetlen, aki a piros mellett döntött az eseményre készülődve: Geri Halliwell és Vilmos herceg volt csaja, Jecca Craig is ilyen színű ruhában jelent meg, de valami oknál fogva az ő összeállításukat nem titulálták olyan merésznek, mint Pippa Middleton Temperley-ruháját. Jó, persze jelenleg egyikük sincs olyan közeli kapcsolatban a királyi családdal, mint ő, de egy bugyivillantás után ez már igazán semmi, főleg, ha azt is számításba vesszük, hogy eredetileg minek köszönheti az ismertségét.

Mit gondol Pippa Middleton ruhájáról?

  • 281
    Túl merész, nem ezt kellett volna felvennie
  • 5033
    Dögös, de nem túl merész
  • 2125
    Nem érdekel

Liz Jones, a Daily Mail divatfelelőse szerint Pippa Middleton akkor is túllőtt a célon. Mint elmondta, a ruha nagyon jól mutatott a kifutón, de a modell melle nem volt ekkora. Pippa Middltetonnak pedig most már nincs igazán joga amiatt panaszkodni, hogy mindenki a külsejével foglalkozik, hiszen ezzel a ruhával azt üzenni, hogy hé, itt vagyok, nézzetek meg jól! Az már csak hab a tortán, hogy az esemény után, hajnali fél ötkor Katalin hercegné testvére képes volt pasijával, Alex Loudonnal az utcán smárolni. Döbbenet!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta