Pippa Middleton őrülten dögös és mélyen dekoltált

Pippa Middleton nővérének köszönhetően került be a köztudatba, de igazán ismert a fenekének köszönhetően lett.

A hétvégén azonban nem a sokak által méltatott, sőt, mások által másolt domborulatával vonta magára a figyelmet, hanem dekoltázsa miatt került be a sajtóba. Egy szombati bálon egy mélyen kivágott, piros szaténruhában, aranyszínű magas sarkú cipőben és ehhez passzoló táskával jelent meg a nyilvánosság előtt.

Persze nem ő volt az egyetlen, aki a piros mellett döntött az eseményre készülődve: Geri Halliwell és Vilmos herceg volt csaja, Jecca Craig is ilyen színű ruhában jelent meg, de valami oknál fogva az ő összeállításukat nem titulálták olyan merésznek, mint Pippa Middleton Temperley-ruháját. Jó, persze jelenleg egyikük sincs olyan közeli kapcsolatban a királyi családdal, mint ő, de egy bugyivillantás után ez már igazán semmi, főleg, ha azt is számításba vesszük, hogy eredetileg minek köszönheti az ismertségét.

Mit gondol Pippa Middleton ruhájáról?

Liz Jones, a Daily Mail divatfelelőse szerint Pippa Middleton akkor is túllőtt a célon. Mint elmondta, a ruha nagyon jól mutatott a kifutón, de a modell melle nem volt ekkora. Pippa Middltetonnak pedig most már nincs igazán joga amiatt panaszkodni, hogy mindenki a külsejével foglalkozik, hiszen ezzel a ruhával azt üzenni, hogy hé, itt vagyok, nézzetek meg jól! Az már csak hab a tortán, hogy az esemény után, hajnali fél ötkor Katalin hercegné testvére képes volt pasijával, Alex Loudonnal az utcán smárolni. Döbbenet!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek