OFFLINE

Tom Ford a legjobban öltözött meleg

2011. október 4., kedd 08:40

Az Out magazin idén is összegyűjtötte az 50 legjobban öltözött meleg férfit, első helyen 2011-ben Tom Ford, a botrányos parfümreklámjairól ismert divattervező áll.

„A stílus személyes dolog. Meghatároz. Nem csak ruhákról szól, sőt, legkevésbé a ruháidról szól, inkább arról, hogy viselkedsz a többiek között. A stílus alapvető elemei szerintem, hogy kedves vagy, az emberek szemébe nézel, magabiztosan rázol kezet és tiszteled mások cselekedeteit. Ami a ruhákat illeti, a legfontosabb szerintem, hogy olyat válassz, amiben jól érzed magad, és itt nem fizikai kényelemről beszélek. A személyes stílus a belső egységből származik” – írta a magazinnak Ford, mikor megosztották vele az eredményeket.

Második helyezett Adam Lambert, popikon, harmadik Marc Jacobs, szintén divattervező. Legrosszabbul öltözött meleget is választott az Out, a listát Boy George vezeti, Perez Hilton celebblogger a második helyezett.

Tom Ford azonban nemcsak a legjobban öltözött meleg, de az Év Nemzetközi Embere is, ez utóbbi titulust az orosz GQ-nak köszönheti, ahol rögtön címlapra is került.

Az orosz magazin képi világa meglehetősen hasonlít Ford botrányos parfümreklámaira: a címlapon például az elegánsan öltözött tervező két pucér női fenék közül néz az olvasóra. A belső oldalon is elég merész képpel illusztrálták az interjút: Ford egy meztelen modell fenekéből húzkodja ki a papír parfümmintákat, unott arccal, nyakig zakóban, teljesen hihető, hogy a tervezőnél így telik egy átlagosan unalmas csütörtök délután. A GQ képéért és Ford balhés reklámaiért kattintson a galériára!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta