Angelina Jolie gyerekestül ment a Vanity Fairbe

Az Egyesült Államokban szeptember elseje óta kapható a Vanity Fair októberi száma, amelynek címlapjáról Angelina Jolie néz sejtelmesen. A 36 éves színésznő arcával a címlapszerkesztők semmi különöset nem csináltak egy laza retuson kívül.

Fotó: Mert & Marcus, Vanity Fair
Fotó: Mert & Marcus, Vanity Fair

A képeket Mert Alas és Marcus Piggott készítette, és noha Jolie a címlapon egyedül villogtatja türkizkék szemét, a belső oldalakra gyerekeivel is fotózták. No nem minddel, csak kettővel a hatból, Zaharát és Vivienne Marcheline-t vitte magával (rajtuk kívül van még egy lánya, Shiloh Nouvel, de ő általában fiúsan öltözködik, lehet, hogy ezért maradt ki a szórásból).

Fotó: Mert & Marcus, Vanity Fair
Fotó: Mert & Marcus, Vanity Fair

A színésznő nemcsak szépelgett a lapnak, hanem interjút is adott, egy mondatban tisztázva a legfontosabb kérdéseket. “Nincsen titkos esküvő, nem vagyok terhes, pillanatnyilag senkit sem fogadok örökbe.”

Jó lett a címlap?

Beszélt arról is, milyen jó élmény volt megrendeznie a Vér és méz földjén című, rendezőként először jegyzett filmjét, és arról is, hogy influenzája miatt született meg a forgatókönyve, bár ezt már tudjuk. És nem meglepő módon végül áradozott kicsit férjéről is, aki "annyira támogatott. De nagyon nehéz elválasztani az embert, aki szeret, a kritikustól, szóval nem hiszem, hogy elfogulatlan lenne".

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek