Emma Watson megbánta a béna ruhákat

A Harry Potter-filmek Hermione Grangere, a 21 éves Emma Watson mára alapvetően a visszafogott, elegáns, jól eltalált öltözködés egyik szinte állandó példája lett, nem véletlenül választotta a Burberry reklámarcának. (A színésznő mindig elegáns, kivéve talán az alsóneműit, a napokban nagyibugyit villantott, amikor a fagyizóba igyekezett.)

A színésznő a Company magazinnak beszélt arról, hogyan alakult a stílusa az évek alatt, mit bánt meg, és mit nem. “Azt hiszem, alapvetően franciás a stílusom, de összességében még nem alakult ki. Még kísérletezgetek. Akkor érzem magam a leggyönyörűbbnek, amikor valami egyszerűt hordok, aminek gyönyörű a szabása” - mondta a Franciaországban született színésznő a lapnak.

Arról nagyon diplomatikusan nyilatkozott, hogy mikor nézett ki a legrosszabbul, a vörös szőnyeges eseményeket például annyival summázta, hogy ott mindig stylistok találják ki, hogy ki mit vegyen fel, egységesek a kinézetek, így ezekről nincs is értelme túl sokat beszélni. “Nézegettem régebbi képeket, és volt, hogy ciki volt, de úgy általában büszke vagyok magamra, és jól szórakoztam a különféle öltözékekben, persze nem nézek ki mindig tökéletesen. Csak azokat az eseteket sajnálom, amikor felvettem valamit, amikor nagyon fiatal voltam, és persze, hogy úgy néz ki rajtam a ruha, mintha valaki másé lenne” - mondta Watson a Company magazinnak.

Ezt persze nem akarta pontosítani, de a Huffington Post szerint többek között arra a ruhára is gondolhatott, amit 2003-ban vett fel a BAFTA díjátadóra alig 13 évesen, és úgy nézett ki, mint valami pogány papnő. Igyekeztünk mi is kigyűjteni néhány kínosabb darabot a színésznő pályafutásából, de tényleg nem egyszerű a feladat: alapvetően jól szokott ruhát választani.

A még nála is fiatalabb generációnak annyit tanácsolt, hogy úgy öltözködjenek, hogy minél kevesebb sminket rakjanak magukra, próbáljanak meg természetesen szépek lenni. Ennek ő maga viszont kicsit ellentmond, mert általában azért szereti a határozott sminket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek