Rajzák Kinga a Max Marának pózol hasonmásával

Palvin Barbara és Mihalik Enikő mellett Rajzák Kinga a harmadik sikeres magyar modell. Rajzák 1987-ben Felvidéken született, Győrben érettségizett. Hetedikes osztálykiránduláson, egy bevásárlóközpontban szólította le egy modellügynök. Visszautasította az ajánlatot, de amikor egy évvel később megint leszólították, úgy gondolta, tesz egy próbát. Jelenleg egy londoni egyetem szociológia szakára jár, míg szabadidejében többek között az olasz Vogue címlapján szerepel. 2011-ben őt választották a Prada arcának.

Rajzák most a Max Mara 2011-es őszi kollekcióját reklámozza hasonmásával, Frida Gustavssonnal, a New York-i divathét egyik legnépszerűbb modelljével.

Frida Gustavssont nem először osztják magyar modell mellé, Marc Jacobs parfümjét Srej Zsófival népszerűsítette. A hasonlóság ott is egyértelmű volt, de Rajzák Kingával a Max Mara kampányban egészen megdöbbentő. Az egységes smink és frizura teszi a hasonlóságot, ami egyes képeken ikertestvérekké teszi a modelleket.

A fotósorozat, amit Giampaolo Sgura készített, a hatvanas éveket idézi térdig érő szűk szoknyáival, és Twiggy vastagságú modelljeivel. A Max Mara csapata megint hordható ruhákat tervezett, elegáns, és ahogy arra a dobozok utalnak gyakran költöző hölgyeknek. A képeket elnézve, egy valami biztos: idén ősszel nem hagyhatjuk ki a fejpántot, és a magas sarkunkat meg a szőrmét is érdemes lesz elővenni a naftalinos dobozból.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek