OFFLINE

Mihalik Enikő szájában a pipa

2011. július 29., péntek 10:40

A modellről legutóbb Amszterdamban készültek pikáns pucér fotók, akkor a Boss Orange őszi-téli kollekció arcaként tűnt fel, Mihalik most pedig a téli témáról nyári stílusra váltott, ehhez pedig bronz barnán állt Giampaolo Sgura kamerája elé.

A képeken búvárszemüvegben, búvárpipával, piros egyrészes - mellét cseppet sem takaró - fürdőruhában és fekete bikiniben élvezi a nyarat és a forróságot. A divatvilágban hihetetlen népszerűségnek örvendő lány jelenleg a legkeresettebb modellek rangsorában már a tizenkettedik helyet foglalja el.

Ahogy arról nemrég írtunk, idén nyáron a brit Vogue is felkérte őt, akkor egy rövid, fekete-fehér kisfilmet forgattak vele, amiben kontyba tűzött hajjal, szinte smink nélkül, kabátban mutatta meg természetes szépségét. A rövid film második felében pedig már kibontott hajjal élvezi, hogy ő van a középpontban. Az olasz Vogue-gal is dolgozott már együtt, nem is egyszer. A legutóbbi alkalommal májusban volt látható az újságban, ahol a korábbiakkal ellentétben nem a modell formái voltak előtérben, hanem a festék.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta