OFFLINE

Óriási a kereslet az Amy Winehouse kollekcióra

2011. július 29., péntek 18:27

A Fred Perry még tavaly októberben dobta piacra az első Amy Winehouse kollekciót, ami elég tisztességesen teljesített, akárcsak a második kollekció, ami idén márciusban került az üzletekbe. Ha minden igaz, az énekesnő halála nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesznek kaphatóak újabb, a híresség neve alatt futó ruhadarabok. Amy Winehouse halála előtt röviddel azt nyilatkozta a Harper's Bazaar magazinnak, hogy már elkészült a következő három kollekció, vagyis a 2012-es őszi/téli szezonig bezárólag szabad a pálya.

winehouseruha3

A szomorú fejlemények miatt természetesen óriási lett a kereslet a korábbi darabok iránt, a legutóbbi kollekciót állítólag teljesen felvásárolták. Bár a lehetőség anyagi szempontból bizonyára kecsegtető, a gyászoló rokonokra és barátokra való tekintettel a Fred Perrynél egyelőre nem döntöttek arról, hogy mi legyen a jövőbeli kollekció sorsa, először szeretnének beszélni a családtagokkal és a menedzsmenttel – írja a Daily Mail.

Az énekesnőt eddig a divatvilág egyébként mérsékleten gyászolta, pedig Karl Lagerfeld korábban egyik múzsájaként emlegette.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta