OFFLINE

Robert Pattinson félkész frizurával reklámozza új filmjét

2011. július 27., szerda 16:23 |

tk3s xposure 04052011 sc 0101

Robert Pattinson korábbi falfehér arcához képest igencsak belazult, bár valljuk be, volt honnan fejlődni. Új, furcsa hajvágása emlékeztetheti az olvasót a kilencvenes évek ska-s frizurájára, de nyilván valami teljesen más filozófia van mögötte. Szerencsére az új külső jól áll a tini lányok bálványának, aki Reese Witherspoon szerint is: annyira fantasztikus és cuki, a legédesebb srác”, akivel valaha találkozott.

Pattinson már a 2012-ben megjelenő Cosmopolis című filmjét reklámozza, ennek a sajtótájékoztatóján készült a felvétel is. Az említett mű egy jelentős hányada arról szól, hogy Pattinson végigcaplat Manhattanen, hogy levágassa a haját, mert előzőleg el kellett menekülnie egy fodrászszalonból, mielőtt elkészült volna a frizurája. Nem volt ilyen szerencsés az a piti bűnöző, akit a való életben félkész frizurával tartóztattak le még márciusban.

Érdekes lesz a film és érdekes Robert Pattinson új frizurája is, a szemöldöke meg még mindig. A galériát, és a frizurát közelebbről itt nézheti meg.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta