Robert Pattinson félkész frizurával reklámozza új filmjét

tk3s xposure 04052011 sc 0101

Robert Pattinson korábbi falfehér arcához képest igencsak belazult, bár valljuk be, volt honnan fejlődni. Új, furcsa hajvágása emlékeztetheti az olvasót a kilencvenes évek ska-s frizurájára, de nyilván valami teljesen más filozófia van mögötte. Szerencsére az új külső jól áll a tini lányok bálványának, aki Reese Witherspoon szerint is: annyira fantasztikus és cuki, a legédesebb srác”, akivel valaha találkozott.

Pattinson már a 2012-ben megjelenő Cosmopolis című filmjét reklámozza, ennek a sajtótájékoztatóján készült a felvétel is. Az említett mű egy jelentős hányada arról szól, hogy Pattinson végigcaplat Manhattanen, hogy levágassa a haját, mert előzőleg el kellett menekülnie egy fodrászszalonból, mielőtt elkészült volna a frizurája. Nem volt ilyen szerencsés az a piti bűnöző, akit a való életben félkész frizurával tartóztattak le még márciusban.

Érdekes lesz a film és érdekes Robert Pattinson új frizurája is, a szemöldöke meg még mindig. A galériát, és a frizurát közelebbről itt nézheti meg.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek