OFFLINE

Claudia Schiffer domina jelmezben kevésbé aszott

2011. július 27., szerda 07:43

Nehéz megállapítani, hogy Claudia Schiffer azért néz ki sokkal normálisabban domina jelmezben, mint a vörös szőnyegen, mert végre rájárt a hűtőjére vagy egyszerűen előnyösen fotózták. Lehetséges persze, hogy fülébe jutott, amikor legutóbb irigykedés helyett inkább szánalmat keltett anorexia gyanús külsejével Cannes-ban. Ezt persze soha nem fogjuk megtudni, így inkább nézzük meg legújabb fotóit.

A kilencvenes évek szupersztárját Miles Aldridge fényképezte a német Vogue-nak. Az augusztusi számban a fotós a domina stílus mellett döntött, de szerencsére annak egy enyhébb változata mellett. Ostor és a szemellenző nem hiányozhatott, de azért a bokáját egy selymesnek tűnő kapocs borítja és a sétapálca és csipke kezeslábas is egy decensebb domina jelmezei inkább. A germán szépséget alulról fotózták így még magasabbnak tűnik, mint amilyen, és természetesen magas sarkú cipővel is segítettek a hölgyön. A negyvenegy éves, háromgyerekes modellt egy üres és kissé romos épületben kapták lencsevégre, amit az ostor, a bőrnaci és az elengedhetetlen fűző mellett a véresnek tűnő fal tesz még hangulatosabbá.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta