OFFLINE

Perverz törpapával pózolt a szőke, Törpilla dekoltázsos Katy Perry

2011. július 26., kedd 14:39

A hétvégén tartották New Yorkban az élőszereplős, 3D Hupikék törpikék bemutatóját, ami egy dolog, hogy az elmondottak alapján a 80-as években felnőtt népesség emlékeinek tompa baltával történő szétzúzása lehet leginkább, de nem ez a lényeg, hanem hogy Katy Perry adja az angol verziójában a hangját Törpillához.

katyperryszokefekete

Hogy jobb?

 • 668
  Szőkén
 • 1016
  Sötéten
 • 369
  Sehogy sem
 • 660
  Bárhogy
 • 65
  Nem tudom

Ennek örömére szép lassan feketéből szőkére váltott, amit mindenki megcsodálhatott a bemutatón készült fotókon, ahol egészen bizarr, perverz módon pózolt. Egyrészt egy Törpillás miniruhát vett fel, gondosan ügyelve arra, hogy a dekoltázsa legalább annyira felkeltse a bemutatóra érkező fiatal apukák érdeklődését, mint amennyire a film a gyerekekét.

Amellett, hogy Perry hozta ezt a rá jellemző kettősséget, hogy képtelenség eldönteni, kiknek szól: a gyerekeknek, vagy azok várhatóan nyálcsorgató szüleihez, sikerült emelnie a téten a perverz Törpapával.

Az énekesnő boldogan pózol a furcsán megfiatalított Törpapa társaságában, illetve néhány képen Törpillával hármasban láthatóak. Teljesen groteszk az egész. Mintha az egyébként bölcs Törpapát pont annyira fiatalították volna meg, hogy elég tapasztalatatlan és bárgyú legyen a hebehurgya Katy Perry meghódításához.

A film története szerint egyébként arról van szó, hogy Hókuszpók sikeresen elűzi a törpöket a falujukból, akik ezért valahogy az emberek világában kötnek ki, méghozzá New Yorkban. A filmben feltűnik az összes fontosabb törp, a férfi főszerepet pedig az Így jártam anyátokkal csajózógépe, Neil Patrick Harris kapta. Magyarországon augusztus végén mutatják be a filmet.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta