OFFLINE

A királynő szerint ijesztő a hercegi esküvői kiállítás

2011. július 26., kedd 07:43

II. Erzsébet királynő és Katalin hercegné pénteken, nyitás előtt nézte meg a hercegi esküvő kellékeit bemutató kiállítást, ott hangzott el a királynő szájából a megállapítás, hogy szerinte horrorisztikus az installáció.

„Szörnyű, nem? Horrorisztikus és ijesztő!” – suttogta a királynő unokája nejének. A Telegraph és a Us Weekly újságírói is hallották megjegyzését, mely Katalin hercegné ruhájának szólt. A Sarah Burton által tervezett öltözéket egy sötét terem közepére állították, minden kiegészítőjével együtt: a Telegraph szerzője szerint a Királynőt az döbbentette meg, hogy a kiállítási bábunak nincs feje, a Us weekly szerint viszont csak viccelődött az uralkodó.

A palota szóvivője annyival kommentálta az estet, hogy „ez egy magánbeszélgetés részlete volt, magánbeszélgetésekről pedig nem nyilatkozunk”. Meg kell hagyni, tényleg bizarr a fej nélküli bábu, és a sötét környezet is, mindenesetre október 23-ig bárki megnézheti a hercegi esküvő kellékeit, a tortát – a vágással, amit az ifjú pár ejtett rajta –, Middleton csokrát, az ékszereket, és a királyi család Fabergé tojásait is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta