OFFLINE

Rihanna visszafogott, kivéve a színpadon

2011. július 25., hétfő 07:43

Rihanna azt nyilatkozta a We Love Pop magazinnak, hogy nem szeretne Lady Gaga lenni, mert ő nem tudna úgy öltözködni, mint a kolléganője. „Nem hiszem, hogy végig tudnék sétálni az utcán buboréknak ötözve vagy sonkából készült ruhában, de amit Lady Gaga tesz az csodálatra méltó” – osztotta meg az olvasókkal.

Az énekesnő amúgy nemcsak Lady Gaga, hanem Whitney Houston karaktere sem szeretne lenni. Szerinte a színészetet és az éneklést szét kell tudni választani, és Houston nem így cselekedett a Több, mint testőr című filmben.

Persze csodálja Gaga bátor öltözködését, ugyanakkor a saját maga részére sokkal természetesebb stílust választ szívesen. A visszafogott és szerény Rihanna legutóbbi koncertjén mégis inkább úgy döntött, hogy enged a benne lakozó vadmacskának és sört és rövidet ivott a színpadon, feltartotta a középső ujját, és hagyta a nadrágját kigomboltatni a táncosnőjével. De ezt mind megtekintheti a galériánkban.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta