OFFLINE

Nyúlják a régi reklámfotókat a maiak

2011. július 24., vasárnap 08:57

Nincs új a nap alatt még a divatfotózás világában sem. A sikeres felvételeket évtizedekkel később a szemfüles utódok gyakran lemásolják. Az ötlet, a stílus, póz, vagy akár a történetmesélés sokszor visszaköszön évekkel később egy másik divatcég hirdetésében. Az alábbi galériára kattintva erről ön is meggyőződhet, közelebbi és távolabbi asszociációkat láthat, ne számítson arra, hogy egy az egyben nyúlást lát.

Van például olyan fénykép, amelyen sok ember bulizik, na az nem biztos, hogy annyira egyedi ötlet, hogy később le kelljen nyúlni. De kétségtelen, hogy hangulatában és stílusában egyik másik felvétel tényleg hasonlít egymásra. De legjobb lesz, ha ezt eldönti ön.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta