OFFLINE

Végre egy világszínvonalú magyar divatfotós nő, éljen!

2011. július 23., szombat 08:48

Próbálunk minél nagyobb teret adni magyar divatfotósok munkáinak ebben a blogban, és bár viszonylag régen volt utoljára ilyen posztunk, ma megint bemutatunk egy magyar fotóst, méghozzá egy hölgyet. Balla Vivienne-nel legfrissebb sorozata kapcsán kezdődött levelezésünk, az Ourstyle-nak készített nemrég egy editorialt Charmante címmel. Vibráló színek, nyári hangulat, gyönyörű ruhák - a mi képösszeállításunk csak néhány fotót tartalmaz a sorozatból, a teljes anyagért kattintson ide!

Balla Vivienne egyébként 25 éves, és 2010-ben szerzett diplomát a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakán. A divatfotózással párhuzamosan művészprojektekkel is foglalkozik, website-ján mindkét világba bepillanthatnak az érdeklődők. Galériánkban divatfotói közül válogatunk, amelyek különböző hazai divattervezők megbízásából készültek, de Balla Vivienne dolgozott olyan nyomtatott sajtótermékeknek is, mint a Marie Claire vagy az egykori PEP! magazin. Munkáiról talán nem túlzás azt állítani, hogy a nemzetközi glossykban is megállnák a helyüket.

Egy divatfotós óhatatlanul is kapcsolatba kerül hírességekkel, és amikor Balla Vivienne-t erről kérdeztük, a következőt felelte: “a pályám kezdetén az Elite Magazinnál kaptam lehetőséget portrék készítésére. A legkedvesebb ottani fotózásom Debreczeni Zitával volt, és a magazin szabad kezet adott a képek kitalálásában, amit rendkívül élveztem.  A Természettudományi Múzeumba sikerült leszervezni a fotózást, bemehettünk a kitömött állatok közé. Együtt dolgozni vele pedig nagyon könnyű volt, teljesen profin és kedvesen viselkedett, ma meg már egymás fotós pályáját követjük facebookon. De nem szeretném, hogy a hírességek fotózása felé legyen domborítva a rólam szóló poszt, mert azért nem ez a fő profilom.”

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta